APZ Sint-Lucia
jobs in de zorgsector

Verpleegkundige PVTFunctieomschrijving

Het Psychiatrisch Verzorgingstehuis Casa Neri is een residentiële woonvorm voor volwassenen met een gestabiliseerde psychiatrische problematiek.  

Het PVT is gehuisvest in een hedendaags gebouw in het centrum van Sint-Niklaas, waar de bewoners in een beschermende en aangename leefomgeving een basisklimaat van veiligheid, voorspelbaarheid en geborgenheid geboden wordt. Het PVT Casa Neri beschikt daarvoor over zestig individuele kamers waar de bewoners ondergebracht zijn in vier leefgroepen. Het multidisciplinair team werkt herstelgericht waarbij de bewoner een actieve partner is in zijn herstelproces. 

Het PVT Casa Neri is op zoek naar een verpleegkundige (80-100 %).
 
Je voert de nodige verpleegtechnische handelingen uit. Je neemt de verantwoordelijkheid op voor de opname, de verpleegkundige behandeling en het ontslag van patiënten. Je vangt patiënten en familie op zowel in crisissituaties als in de dagdagelijkse behandelingssetting. Je begeleidt studenten en werkt nieuwe collega's in. Je registreert correct in het patiëntendossier en andere registraties die behoren tot de afdelingswerking. Je respecteert de bestaande procedures en voert deze correct uit.


Profiel

Je beschikt over een diploma HBO 5 (gegradueerden) of Bachelor in de verpleegkunde. Je hebt een ruime belangstelling voor de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt affiniteit of bijkomende ervaring met de doelgroep van personen met een verstandelijke beperking met een bijkomende psychiatrische problematiek. Je hebt affiniteit en voeling met de huidige ontwikkelingen in de zorgvernieuwing en toont betrokkenheid in het verder uitbouwen van een kwalitatief behandel- en ondersteuningsaanbod op afdeling. Je bent in staat om mee een ondersteunend afdelingsklimaat te creëren en een begeleiding te hanteren die gestoeld is op een mens- en herstelgerichte zorg op maat benadering. Je beschikt over empathische vaardigheden en je hanteert een emancipatorische benadering. Je koppelt professionaliteit aan authenticiteit en durft eigen handelen kritisch te bekijken. Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband. Je bent een positief-constructief persoon die zich kan vinden in onze centrale waarden.


Wij bieden

Wij bieden je: 
- Werken in de non-profit sector
- Deeltijdse of voltijdse tewerkstelling (80-100 %)
- Indiensttreding vanaf 1 januari 2021
- Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging
- Verloning volgens de wettelijke IFIC barema's aangevuld met extralegale voordelen 
- De mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van je competenties
- Overname van relevante anciënniteit binnen de sector 
- Aaneensluitende uren per ploeg zonder gesplitste diensten 
- Vergoeding voor avond-, nacht-, zaterdags- en zondagsdiensten 
- Gratis ruime parkeergelegenheid op het domein


Verpleegkundig
OPENSTAANDE VACATURE

Verpleegkundige PVTMeer informatie? 
Contacteer verpleegkundig directeur
Sabine Goethals op 03 760 07 50

Interesse? 
Stuur je motivatiebrief en cv naar APZ Sint-Lucia
t.a.v. Peter Marissen, algemeen directeur
Ankerstraat 91 - 9100 Sint-Niklaas
of mail naar alg.dir@apzst-lucia.be

 
ALGEMEEN PSYCHIATRISCH
ZIEKENHUIS SINT-LUCIA
Wie zijn wij
Missie en visie
De collega's
Bereikbaarheid
Contact