APZ Sint-Lucia
jobs in de zorgsector

KokFunctieomschrijving

Als medewerker kok sta je in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande maaltijden voor de patiënten, bezoek, personeel volgens de voorgeschreven hygiënische normen. De productie van maaltijden gebeurt vanuit het systeem van ontkoppeld koken.

Je staat samen met een team in voor het dagelijks produceren / proportioneren / regenereren van het middagmaal. Je staat ook in voor de voorbereiding en afwerking van verfijnde zakenlunchen. Je ziet toe op de voorbereiding van een correcte, kwalitatieve en kwantitatieve bereiding van maaltijden volgens het 'koude lijn' principe. Je leeft regels, instructies en afspraken na betreffende maaltijdbereiding, hygiëne, afvalverwijdering, onderhoud, HACCP enz. Je ziet toe op een systematische, efficiënte en kwaliteitsvolle opberging en bewaring van producten, voedingswaren en materialen volgens FIFO en FEFO principes.


Profiel

Je beschikt over het diploma van kok. Ervaring is een pluspunt.
Je hebt product- en warenkennis van een grootkeuken. Je hebt kennis van voeding- en dieetleer. Je kent de HACCP reglementering. Je beschikt over technische kookvaardigheden. Je bent stipt, nauwkeurig en gemotiveerd. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt zin voor orde en netheid, hygiëne en nauwkeurigheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin. Je bent stressbestendig. Je hebt een onberispelijke persoonlijke hygiëne. Je bent flexibel en bereid om tijdens weekends en feestdagen te werken. Kennis van onderhoudsproducten is een pluspunt. Je spreekt en schrijft voldoende Nederlands.


Wij bieden

 Wij bieden je:
- Een contract van bepaalde duur voor drie maanden, optie onbepaalde duur  
- Voltijdse of deeltijdse tewerkstelling, onmiddellijke indiensttreding 
- Werken in de non-profitsector
- Verloning volgens de wettelijke barema’s aangevuld met een pakket extralegale voordelen


Catering
OPENSTAANDE VACATURE

KokMeer informatie?
Contacteer Fabian Dhont, coördinator civiele diensten 
op 03 760 07 20

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar APZ Sint-Lucia
t.a.v. Peter Marissen, algemeen directeur
Ankerstraat 91 - 9100 Sint-Niklaas
of mail naar alg.dir@apzst-lucia.be 
ALGEMEEN PSYCHIATRISCH
ZIEKENHUIS SINT-LUCIA
Wie zijn wij
Missie en visie
De collega's
Bereikbaarheid
Contact