APZ Sint-Lucia
jobs in de zorgsector

Gespecialiseerd medewerker personeelsadministratieFunctieomschrijving

Als psychiatrisch ziekenhuis Sint Lucia zijn wij op zoek naar een gespecialiseerd medewerker personeelsadministratie voor een vervanging in kader van zwangerschapsverlof.

Als gespecialiseerd medewerker personeelsadministratie behandel je de loon-, wedde en contractadministratie binnen het wettelijk kader teneinde de administratieve taken m.b.t. personeelsbeleid te verzekeren.

Je bent een echte teamspeler die ook autonoom kan werken. Je hebt een sterke interesse in sociale wetgeving. Je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden. Je hebt een flexibele mindset: geen vraag is jou teveel. Je hebt een luisterend oor om vragen van personeelsleden te beantwoorden. Je hebt de ambitie om steeds bij te leren. We verwachten een analytisch denkvermogen, nauwgezetheid met verantwoordelijkheidszin, optimale communicatie en resultaatsgerichtheid. Gedegen kennis van de sociale wetgeving en MS Office-toepassingen zijn een vereiste. Ervaring met E-blox is een pluspunt.Profiel

Je beschikt minstens over een bachelor (personeelswerk, maatschappelijk adviseur, rechtspraktijk, ...) of gelijkwaardig door ervaring, met kennis van sociale wetgeving.

Gedegen kennis van de sociale wetgeving, payroll en MS Office-toepassingen zijn een vereiste. Ervaring met E-blox is een pluspunt.

Wij bieden

Werk in een oase van rust in het hart van Sint-Niklaas
- Een contract van bepaalde duur
- Werk in de non-profitsector
- Verloning volgens de wettelijke barema’s aangevuld met extralegale voordelenhttps://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/62135807/gespecialiseerd-medewerker-personeelsadministratie
Administratie
OPENSTAANDE VACATURE

Gespecialiseerd medewerker personeelsadministratieStuur je motivatiebrief en cv naar APZ Sint-Lucia
t.a.v. Dhr. P. Marissen, algemeen directeur 
Ankerstraat 91 - 9100 Sint-Niklaas

of mail naar alg.dir@apzst-lucia.be

Solliciteren met CV
Motivatiebrief toevoegen


 
ALGEMEEN PSYCHIATRISCH
ZIEKENHUIS SINT-LUCIA
Wie zijn wij
Missie en visie
De collega's
Bereikbaarheid
Contact