APZ Sint-Lucia
jobs in de zorgsector

APZ SINT-LUCIA MET DE BUS, DE TREIN, DE FIETS OF DE WAGEN


Het ziekenhuis is gelegen in een oase van rust in het hart van de stad Sint-Niklaas.
Met eigen vervoer (parking Lamstraat 2 Sint-Niklaas)


Via de E17: Afrit Sint-Niklaas Centrum – richting centrum Sint-Niklaas. Bij het begin van de bebouwde kom ‘Sint-Niklaas’ verder volgen langs de Parklaan/N16. Na 883 m op de Parklaan rechts afslaan in de Moerlandstraat.

Via de N70 Antwerpen - Gent: Aan het rond punt sla je af richting centrum Sint-Niklaas. Bij het begin van de bebouwde kom ‘Sint-Niklaas’ verder langs de Parklaan/N16. Na 883 m op de Parklaan rechts afslaan in de Moerlandstraat.

Via de N403 Hulst - Sint-Niklaas: Richting Centrum Sint-Niklaas volgen. In de Plezantstraat/N403 rechtdoor richting Grote Markt. Aan het einde van de Grote Markt kom je in de Parklaan/N16 waar je links afslaat in de Moerlandstraat.

OP HET EINDE VAN DE MOERLANDSTRAAT (na 309 m) rechts afslaan naar het Brugsken. In het Brugsken onmiddellijk links afslaan naar de Azalealaan. In de Azalealaan na 270 m links afslaan naar de Lamstraat. De ingang naar de parking van het APZ Sint-Lucia bevindt zich op 100 m voor het einde van deze straat aan uw linkerzijde.


Met het openbaar vervoer


Via de Grote Markt: Via de Houtbriel, haaks op de Stationsstraat, bereik je de Ankerstraat. Je vindt het APZ Sint-Lucia aan je rechterzijde voorbij een scherpe bocht.

Via het station: Je verlaat het station via de voorzijde. Recht tegenover het bioscoopcomplex Siniscoop ga je de Vermorgenstraat in, die je volgt tot voorbij de verkeerslichten. Aan het rondpunt (Regentieplein) neem je de eerste straat links (Regentiestraat). Aan het volgende kruispunt sla je rechts de Ankerstraat in. Het APZ Sint-Lucia bevindt zich 100 m verder aan je linkerkant.

 


BEREIKBAARHEID VAN HET APZ SINT-LUCIA
VLOT NAAR JE WERK
Het APZ Sint-Lucia is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien is een treinabonnement volledig ten laste van de werkgever.

Medewerkers die met de fiets komen, krijgen een fietsvergoeding. Op het domein zijn er verschillende fietsstallingen voorzien. 

Indien je met de wagen komt, kun je gebruik maken van de ruime personeelsparking. Deze parking is te bereiken via Lamstraat 2.

Wie zijn wij
Missie en visie
De collega's
Bereikbaarheid
Contact

 
ALGEMEEN PSYCHIATRISCH
ZIEKENHUIS SINT-LUCIA
Wie zijn wij
Missie en visie
De collega's
Bereikbaarheid
Contact